produk

SGS disahkeun 75% sanitizer tangan cai anu sanés cai, gél sanitizer panangan antipirus

Katerangan Singkat:

1 .Kébarkeun kuman anu paling umum anu matak ngaganggu anjeun.

2.Laiar leungeun raos lemes sareng lancar sareng lidah sareng Vitamin E.

3.Leaves perasaan raoseun tanpa ketuhanan atanapi résidu.

Bahan aktif di Purell nyaéta étil alkohol, antiseptik anu aman sareng efektif.

5.Jieun botol di damel, di kelas, sareng di bumi.

6.Hypoallergenic ~ Diuji Dermatologist ~ Non-Toxic.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Spésifikasi Gel Sanitizer Leungit Antibakteri:

1 .Kébarkeun kuman anu paling umum anu matak ngaganggu anjeun.

2.Laiar leungeun raos lemes sareng lancar sareng lidah sareng Vitamin E.

3.Leaves perasaan raoseun tanpa ketuhanan atanapi résidu.

Bahan aktif di Purell nyaéta étil alkohol, antiseptik anu aman sareng efektif.

5.Jieun botol di damel, di kelas, sareng di bumi.

6.Hypoallergenic ~ Diuji Dermatologist ~ Non-Toxic.

Dianggo Arah Antibakteri Pocketbac Hand Sanitizer Gél

Keusihan leungeun anjeun sareng nempatkeun sababaraha sanitizer panangan kana panangan, digosokkeun kana seueur busa, ngabersihan leungeun anjeun sareng cai anu ngalir.

Leungeun sanés cai sanés sanitizer

1.Welcome OEM, sareng tiasa nyitak logo anjeun. ogé tiasa ngamekarkeun desain énggal numutkeun sarat anjeun.

2.Ia cocog pikeun tempat umum, sapertos Bank, Kasino, rumah sakit, sakola dll.

 Ngaran INCI Bahan Kelas
 Bahan aktif  Étil Alkohol 62% Agén Antimicrobial
 InactiveIng Bahan Cai (Aqua), Diluent
 Glycerin  Agén Kondisi Kulit, Humectant
 Isopropil Myristate  Emolatif
 Propylene Glikol Agén Kondisi Kulit, Humectant
 Tocopheryl Acetate Agén Kaayaan Kulit
 Aminomethyl Propanol pH adjuster
 Carbomer Tebal
 Seungit (Parfum) Seungit

Maéhan Kuman Tanpa Cai atanapi Usuk.

Ngabunuh kuman anu paling umum anu tiasa ngajantenkeun anjeun gering.

Anggo iraha waé, dimana waé, tanpa cai atanapi anduk.

Leungeun daun karasa lemes sareng lancar sareng lidah sareng Vitamin E.

Leungeun daun raos raoseun teu aya ketan atanapi sésa.

Bahan aktif di Purell nyaéta étil alkohol, antiseptik anu aman sareng efektif.

Tetep botol di tempat damel, di kelas, sareng di bumi.

Hypoallergenic ~ Diuji Dermatologist ~ Non-Toxic.

Kauntungan:

1.Portable, Refillable, Reusable and Kapasitas Pameran

2. Desain buktina bocor nganggo klep-sealing diri mastikeun henteu aya bocor sareng tumpukan cair

Awak silikon 3.Soft ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngeseroskeun anu lungsur terakhir 

TIP:

✔Pasang botol sahenteuna sahenteuna 3/4 tina cair anu dipikahoyong hoyong anjeun lebet deui .Jangan pinuh ngeusian botol perjalanan anu pisap, tinggalkeun rohangan.

Botol ✔Traveling henteu cocog pikeun Produk Rambut, Alkohol, Asam Salicylic, Hidrogen Peroksida, sareng Caustic, Korosif atanapi Bakar.

✔ Botol perjalanan tiasa dianggo deui, sareng bebas polusi.

Peringatan:

1.Hand sanitizer kanggo panggunaan luar wungkul

2. Nalika nganggo leungeun sanitizer ieu, nyegah kontak sareng panon. Upami gels produk kana panon, bilas ku cai herang.

3.Keep leungeun sanitizer ngajauhan barudak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami