wartos

Warta

  • Pelindung Topeng Dijual

    Topeng pelindung pikeun Dijual Topéng pelindung kalebet topéng pelindung anu sapopoé sareng masker pelindung médis topéng pelindung anu aya dinten topéng pelindung anu diangkat tina bahan panyaring. Topeng pelindung sapopoé umumna dibagi kana masker lebu sareng masker anti-virus. Bisi masker gaduh protec ...
    Maca deui
  • KN95 Topeng

    KN95 Masker Kiwari, ngagemkeun topéng médis dianggap salah sahiji hartos anu efektif pikeun nyegah sumebarna COVID-19. Nanging, aya seueur jinis masker. Rupa-rupa masker tiasa nyegah COVID-19 sacara efektif sapertos KN95. Upami pagawe médis sareng jalma anu sering asup ka rér ...
    Maca deui
  • Nuliskeun Topeng N95

    Ngeuseup N95 Mask Coronavirus nyebarkeun tina jalma ka hiji jalma, nalika aya kontak sareng sékrési jalma anu kainféksi. Inféksi inféksi virus mangaruhan rute transmisi langsung. Nganggo topeng tiasa nyegah anjeun tina kaseueuran virus dina ogé tetes langsung.Remember w ...
    Maca deui