wartos

Pelindung Topeng Dijual

Masker pelindung kalebet topéng pelindung sapopoé sareng masker pelindung médis

Topéng pelindung poéan

Awak masker tina topeng pelindung anu sapopoé dilakukeun tina bahan saringan. Topeng pelindung sapopoé umumna dibagi kana masker lebu sareng masker anti-virus.

Topeng lebu ngagaduhan panyalindungan ngalawan aerosol lebu ngabahayakeun. Masker-buktina masker umumna ngawangun cup, anu tiasa nyocogkeun cangkem sareng irung sacara efektif pikeun ngahontal efek pencegahan lebu. Masker lebu biasana dianggo pikeun meungpeuk lebu sareng gas knalpot, tapi henteu tiasa nyaring kuman.

Masker anti-virus mangrupikeun alat pelindung pernapasan anu dianggo pikeun ngalindungan organ pernapasan ti agén perang biologis bahya sareng lebu radioaktif.

Topeng pelindung médis

Beungeut topéng pelindung médis dibagi kana lapisan batin, tengah sareng luar. Lapisan batin nyaéta gauze hygienic biasa sareng lawon non-anyaman. Lapisan tengah nyaéta serat polipropilén ultra-halus dilémbarkeun lapisan bahan. Lapisan luar nyaéta lawon non-anyaman sareng lebur polipropilén ultra-ipis lebarkeun lapisan bahan.

Éta pisan hidrofobik sareng breathable.Ia gaduh pangaruh panyaring anu signifikan dina aerosol virus leutik sareng debu anu ngabahayakeun. Pangaruh panyaring sacara umum saé, sareng bahan anu dianggo sanés teu beracun sareng anu matak bahaya.

 Éta tiasa nyegah inféksi anu disababkeun ku diaméter udara udara agent 5μmg agén tepa sareng jarak jarak jauh sareng kasakit diturunkeun. Zat panyaring bahan najan masker teu kurang ti 95%, sareng tingkat perlindungan tinggi.

Topeng perlindungan médis dipaké pikeun ngajagaan awak manusa tina partikel ditunda di udara, panyalindungan tanaga médis di daérah panyakit inféksi, panyalindungan tanaga laboratorium virus, panyalindungan pikeun sababaraha jinis tanaga nalika wabah panyakit inféksi, toksik kimia, pagawé tambang, personel sari sari, jsb.


Waktu pos: Jun-23-2020