wartos

KN95 Topeng

Kiwari, ngagem topéng médis dianggap mangrupikeun salah sahiji hartos anu efektif pikeun nyegah sumebarna COVID-19. Nanging, aya seueur jinis masker.

Rupa-rupa masker tiasa nyegah COVID-19 sacara efektif sapertos KN95. Upami tukang médis sareng jalma anu sering asup ka daérah anu luhur, aranjeunna kedah nganggo topéng médis.

"N" nangtung pikeun matéri partikel anu henteu berminyak. "95 ″ nangtung pikeun tingkat perlindungan minimal 95%. KN95 tiasa nyayogikeun panyalindungan anu langkung saé dina kahirupan sapopoé.

Respirator tanpa klep napas tiasa dilindungi dina dua arah ieu. Duanana inhalasi sareng béakna kedah disaring ngaliwatan topéng.

Aya hiji topeng klep napas arah jalan. Pamaké ngan ukur tiasa ngajagaan diri.Ia henteu tiasa ngajaga jalma di sakurilingeun.

Janten, disarankeun yén jalma ngagem masker tanpa klep engapan. Di daérah anu rame, masker luhur tingkat KN95 tiasa dianggo sadinten, sareng nganggo masker N95 henteu tiasa dianggo deui saatos dipiceun. Waktu maksimalna nganggo topéng bedah dienggo nyaéta 4 jam, sareng aranjeunna kedah diganti saatos langsung kabulusan.


Waktu pos: Jun-23-2020