produk

  • Cup mask

    Topeng piala

    1. Nyaring pelapis lebu, résistansi pernapasan anu saé, panyalindungan partikel henteu organik

    2. Strip ngaropéa logam lemes ngajadikeun bagian sasak irung sareng topéng supados paling pas

    3.The pita spandeks pita spandeks pita pita ciri ngagaduhan tempat anu langkung kuat
    sareng perlindungan lingkungan anu langkung

    4.Level: tingkat FFP3, pangaruh saringan tiasa ngahontal 95%

    5.Style: Kepala-dipasang

    6.color: Bodas

  • High Quality Multiple Uses Kids 3 ply Children’s Disposable Face Mask

    Kualitas Berkualitas Kagunaan Anak 3 Ply Masak Disposable Masker Panon Anak

    Fitur 1.Product Cingcong ceuli anu elastis, maka topéng pas dina ramo anjeun sampurna

    2. Fungsi Perlindungan tina lebu, halimun, haseup, halimun, PM2.5, jsb.

    3.Material Non-anyaman, Meltblown

    4.Multicolor Topeng Kacapi Jambon Kuda Biru Biru Mask kanggo Siswa Anti lebu muffle Masker Bahung sareng pakét individu

  • Disposable Dustproof Protective Breathing KN95 Face Mask

    Pelindung Anu Henteu Dileungitkeun Protéksi Néng Kencét9595 Topéng Maséng

    Produsén 1.Direct pikeun guanrantee harga lumayan sareng kualitas alus teuing

    Rarancang 2.4ply-5ply pikeun suksés nyegah lebu sareng baktéri

    3.Packing 20pcs / box, 1000pcs / karton, ogé tiasa janten kabutuhan para per customer

    4.Kertipikat ISO / CE dll sertipikat dulur & laporan ujian

    5. urang ogé ngagaduhan seueur gaya sanésna, siga henteu gaya klep, gaya karbon aktif, gaya band ceuli luwes sareng sateuacana…

  • CE Manufacturer Disposable Non Woven Tasteless No Irritation 3 Ply Medical Face Mask

    CE Produsén Dilupuskeun Non anyaman Tasteless No Irritation 3 Ply Medical Mask Masker

    1. 3-ply non-twoven raoseun, teu aya iritasi

    2. High filtration sareng gampang napas

    3. Eléngna.

    4. Alus sareng henteu ngaganggu.

    5. BFE (efisiensi Filtrasi Bakteri)> 95%