produk

Sarung tangan p10c M1013 Kualitas kualitas alus pvc sarung tangan 10 kotak pvc sarung aman

Katerangan Singkat:

Perlindungan kelas médis anu unggul sareng henteu aya bubuk sareng teu aya protein lateks. Sarung tangan vinyl anu sampurna pikeun jalma anu prihatin sareng sensitipitas lateks. Lancar, manik cuff. Kakuatan tegangan anu hébat. Bubuk bébas janten aranjeunna moal ngaganggu elém atanapi salutan.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Fitur Produk

Sarung tangan Vinyl bébas nawiskeun 100% sintétis, mangrupikeun langkung hampang sareng langkung lembut tibatan vinil standar sareng panyalindungan parctical pikeun seueur aplikatgions. Ngarasakeun sareng prestasi anu saé. Éta kenging alus pikeun jalma anu kakurangan tina alergi Tipe I.

Bahanna nyaéta pvc, anu sacara nontoxic, euweuh bau sareng ramah eco, sarung tangan umumna aman pikeun sadaya pangguna.
2. Gampang ngabersihkeun, sarung tangan dipiceun, anjeun mung buang deui sabada nganggo.
3.Compact Desain sareng Ringan, gampang dibawa.
4.Kéep leungeun anjeun beresih 

Tip pikeun ngagem sarung tangan PVC vinyl kami nganggo:

1. Punten motong kuku jari nalika ngagem. Jarum panjang teuing atanapi seukeut pisan tiasa ngarusak sarung tangan.
2. Punten nganggo hampang jari anjeun pikeun ngagem, pikeun nyegah sarung tangan.
3. Punten pareuman sarung tangan kana pigeulang anjeun kana ramo nalika ngaleupaskeun sarung tangan.

Proses produksi sarung latah: Sarung tangan Latex dijieun tina bahan-bahan sintétik / almarhum anu kualitasna alus sareng bantu anu sanésna gaduh kakuatan tegangan anu hadé; prosés pasca-perawatan unik, teu aya gangguan iritasi kulit sareng alergi; produk ngagaduhan perlakuan permukaan khusus, permukaan batin sareng curling gampang kanggo ngagem sareng teu nyaman.

Kauntunganana sarung tangan lateks: Sarung tangan latex sacara universal aya dina duanana leungeun, kalayan pigeulang melengkung sareng desain anti skid di permukaan; aranjeunna tahan tahan sareng tusukan; aranjeunna tahan asam, alkali, gajih, minyak suluh sareng sagala rupa pangleyur, jsb; aranjeunna gaduh rupa-rupa résistansi kimia, résistansi minyak anu saé sareng / teu pikaresepeun / perlindungan tangan

Anggo sarung tangan lateks: Sarung tangan Latex cocog pikeun bumi, industri, kageulisan, panalungtikan ilmiah, alat-alat presisi, manufaktur mobil, produsén batré, industri FRP, pamasangan pesawat, industri aeroangkasa, beberesih lingkungan sareng beberesih.

Milih masker

Topeng pelindung anu pikaresepeun: Masker pelindung anu pikaresepeun biasana diwangun ku 2 ~ 3 lapis tina lawon anu henteu dianyam. Topeng pelindung anu henteu tiasa dianggo utamina dianggo pikeun lebu sareng nyaring objék granular.

Masker médis anu pikaresepeun: Masker médis anu disampurnakeun diwangun ku 3 lapisan, kalebet dua lapisan lawon anu henteu ditenun sareng hiji lapisan lawon anu ditiup, anu sacara efektif tiasa nyaring tetes, baktéri, zat partikel, jsb. Disarankeun milih dina jangka waktu anu khusus. anu tiasa ngahontal perlindungan anu langkung saé.

KN95 masker pelindung: Topeng KN95 umumna diwangun ku 4 ~ 5 lapisan, kalebet lawon non-anyaman sareng lawon lebur 1 ~ 2. Bahan tina topéng lebu kedah henteu ngaganggu sareng henteu alérgi kana kulit, sareng bahan saringan henteu ngabahayakeun pikeun awak manusa; diaméter partikel kedahna kirang ti 5 microns sareng tingkat suprési lebu kedah langkung ageung tibatan 95%. Antawisna, nilai 95% sanes nilai rata-rata, tapi nilai minimum, saengga nilai rata-rata produk sabenerna biasana diatur diluhureun 99%.

FFP3 saringan sacara efektif 99%, FFP2 95%, jeung FFP1 80% ~ 90%. Diaméter zat Bahaya nyaéta kira-kira 60-400nm, topéng teu tiasa ngaliwat partikel anu langkung ageung ku kituna sacara efektif tiasa meungpeuk Bahan Bencana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami