produk

Dianggo Paké 75% Disinfeksi Kulit Alkohol Anti Semburan baktéri

Katerangan Singkat:

Populasi 1.Applicable: Umum

2.Applicable pikeun kulit: sadaya jenis

3.Sterilisasi laju: 99%

4.Fungsi: Ngabersih, nyusun, ngadu

5.Shelf hirup: 24 bulan


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Spésifikasi:

Populasi 1.Applicable: Umum

2.Applicable pikeun kulit: sadaya jenis

3.Sterilisasi laju: 99%

4.Fungsi: Ngabersih, nyusun, ngadu

5.Shelf hirup: 24 bulan

[Produk Diantarana] 1 x Semprot Disinféktan 100ML

[Epéto Hand Sanitizer Mist] Éta hartosna perdamaian mutlak pikiran kalayan genah pikeun anjeun sareng kulawarga dimana waé anjeun angkat!

[Portabel & Gampang Dipake] Semprot Disinféktan, Disinféktan Multi-Permukaan

Awas:

Produk ieu pikeun éksternal. Henteu parantos dicandak ku sungut.

2. Paké kalayan ati-ati pikeun jalma sareng alergi kulit.

3. Simpen di tempat anu saé sanggeus nutup

Ngaran Item Semprot disinféktan disemprot
Kamampuh Botol 100ml
Cereficiates CE, FDA, MSDS , ROHS jsb.

Bahan

Bahan sareng eusi aktip: Produk ieu nganggo étanol salaku bahan utama, sareng étanan kira-kira 75%

Éfisién

Produk ieu mangrupikeun disinféktan cair tina 75% étanol sareng bahan-bahan germisida khusus. Éta palastik tipeu jinis semprot

disinféktan botol cocog pikeun disinfecting permukaan benda, leungeun sareng kulit. Produk ieu sacara efektif tiasa ngaleungitkeun pagawéan

sareng kalolobaan baktéri sareng zat ngabahayakeun dina kahirupan. Éta tiasa nyegah baktéri ti pembiakan sareng nyababkeun inféksi kulit, sareng éta tiasa ogé

miceun kokotor dina barang item sareng disinfect item.

Parentah

Buka tutup tina botol sareng nyemprot disinféktan dina beungeut artikel atanapi kulit dina cara anu dikomprés pikeun disinféksi;

1) Cara nyemprot: menyemprot disinféktan dina kulit salami 1 menit, atanapi nyemprot dina beungeut tulisan salami 3 menit; 2) Soaking

metode: Pasang sababaraha objék anu khusus (sapertos thermometer, kuku) dina disinféktan, sareng laksanakeun 5-10 menit. Candak jumlahna cocog produk ieu dina palem sareng nyeuseup palem leungeun anjeun dugi ka kaserep lengkep.

OEM / ODM

Kustomisasi logo wilujeng sumping, dibungkus salaku syarat anjeun.

OEM / ODM (Labél Pribadi)

Pangiriman

7-15 dinten saatos sadaya detil dikonfirmasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami