produk

bedah kualitas luhur gaun non-anyaman

Katerangan Singkat:

1, Dijieun SMS anu luhur / SMMS / SSMMS (EN 13795);

2, gaun bedah standar, gaun bedah dikuatkeun;

3, Bagian diteguh sareng ukuran tiasa sakumaha diperyogikeun;

4 ukuran Sadia: Leutik, Sedeng, ageung sareng Tambahan-ageung;

5, Sterile sareng non steril aya;

6, Seam Ultrasonik tinimbang tunggal / ganda jarum;

7, garansi pembedahan Ultrasonik nyaéta produk jual pangsaéna urang


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Tukang cucuk teu nganggo anyaman gaun bedah

1, Dijieun SMS anu luhur / SMMS / SSMMS (EN 13795);
2, gaun bedah standar, gaun bedah dikuatkeun;
3, Bagian diteguh sareng ukuran tiasa sakumaha diperyogikeun; 
4 ukuran Sadia: Leutik, Sedeng, ageung sareng Tambahan-ageung;
5, Sterile sareng non steril aya;
6, Seam Ultrasonik tinimbang tunggal / ganda jarum;
7, garansi pembedahan Ultrasonik nyaéta produk jual pangsaéna urang

Alkohol gandah bedah / getih / minyak / pengobatan nyaring cai, perlakuan antistatik.
* Kalayan 4 sabuk cangkeng;
* Kalayan pancing sareng gelung panutupanana;
* Kalayan rajutan;
* Kantong bungkusan mandiri individu;
* Tangan anduk, bungkus CSR sayogi
Lawon akur sareng standar EN13795,
Gaun bedah dihasilkeun dina kamar beresih 100.000 kelas, anu ngajamin kualitas alus.
Sérsilisasi bisa disayogikeun ku urang atanapi steril dina lokal.  
Sértipikat ISO sareng CE sayogi, hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi!

Spésifikasi tina kimono nganggo (Disebut ogé jas kaéndahan atanapi nunjukkeun jas):
1. Bahan rutin: PP 30GSM, 35GSM, 45GSM, anu sanésna ogé sayogi
2. Ukuran rutin: 100 * 134 * 36cm, M-3XL sayogi
3. Kelir biasa: bodas, biru, konéng, pink, héjo
4. Paket biasa: 10pcs / bag, 100pcs / karton
Stype of kimono nganggo:
* Misahkeun sabuk atanapi cangkéng tetep pikeun dasi
* Lengan pondok sareng buka bungkus

Aplikasi tina Kimono buang:
Éta tiasa dianggo dina pusat kageulisan, urut, salon rambut, kolam renang renang jsb.
Kauntungan tina Kimono henteu nganggo anyaman:
Éta tiasa nyegah sareng ngasingkeun cair, lebu, partikel, baktéri, alkohol sareng anu sanés.
Éta lembut, ringan, henteu beracun sareng ramah lingkungan.
Éta saluyu sareng standar higienis.
Gaun bedah anu disahkeun dilakukeun tina personel pelindung pelindung anu berpréstasi tinggi diasah ku aranjeunna dina operasi supados getih, cairan awak sareng eksudasi pasien, anu ngagaduhan potensi inféksi, tiasa dihalang sacara épéktip pikeun nyegah panyebaran baktéri.
 Hal ieu umumna dianggo pikeun operasi médis sareng pengobatan pamariksaan pasien.Epidemik di tempat umum; Disinfeksi di daérah kontaminasi tiasa ogé seueur dianggo di militér, tatanén, peternakan sato, industri kimia, perlindungan lingkungan, sareng bidang séjén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami