produk

Kualitas Berkualitas Kagunaan Anak 3 Ply Masak Disposable Masker Panon Anak

Katerangan Singkat:

Fitur 1.Product Cingcong ceuli anu elastis, maka topéng pas dina ramo anjeun sampurna

2. Fungsi Perlindungan tina lebu, halimun, haseup, halimun, PM2.5, jsb.

3.Material Non-anyaman, Meltblown

4.Multicolor Topeng Kacapi Jambon Kuda Biru Biru Mask kanggo Siswa Anti lebu muffle Masker Bahung sareng pakét individu


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Kaunggulan

Fitur produk Cincin ceuli anu elastis, maka topéng pas kana ramo anjeun sampurna

Fungsi Perlindungan tina lebu, halimun, haseup, halimun, PM2.5, jsb.

Bahan Non-anyaman, Meltblown

Mask Multicolor Masker Pink Blue Grey Kids Mask pikeun Siswa Anti lebu muffle Mask Mulut sareng pakét individu

Urang ogé tiasa ngadamel warna khusus, logo sareng bungkusan dumasar kana kuantitas anu ageung.

* Kauntungan Masker Terpecat: 3 lapisan panyaring, henteu aya bau, bahan anti alérgi, bungkus saniter, breathability saé.

* Topeng Saniter sacara efektif nyegah inhalasi lebu, sari, rambut, flu, kuman, jsb. Cocog pikeun beberesih sapopoéna, alérgi

jalma, tanaga jasa (médis, pergigian, asuhan, katerangan, klinik, kageulisan, kuku, piaraan, jeung sajabana), ogé pasien anu peryogi

perlindungan engapan

* Tilepan tilu lapisan: Ruang napas 3D

* Kami ngagaduhan sertipikat: CE; ISO; FSC (Gratis sertipikat penjualan); PPE (alat pelindung pribadi), topéng dijual di seluruh jagad.

Klip hidung disumputkeun: tiasa ngiringan pelarasan kontur rai, paskeun rupina

* High-elastis, buleud atanapi datar cupang tekanan rendah, ceuli langkung raoseun

 Topeng pelindung pribadi pribadi topéng gas sareng panyaring ganda Olahraga topeng latihan topeng

Topeng Wajib Disposable Anjeun disarankeun pikeun ngagemkeun topéng pameunteu nalika: 1. Anjeun milarian gaduh kontak sareng pasien atanapi batur anu ngagaduhan gejala inféksi pernapasan. 2.You anu sanés pikeun setélan perawatan kaséhatan, rumah sakit sareng klinik-klinik. 3. Anjeun nganjang kana tempat anu rame sareng kirang-ventilated. 4.You nuju ngadamel lebu, beberesih damel. 5.You damel di kebon pertanian. 6.Yang dina usum tiis & flu. 7.Yang alérgi kana lebu, sari. Punten pasang masker anu dipaké dina bungkus nalika buang masker Éléktrum topeng kuping Disposable Face Mask Disaring luhur, saringan debu, sari, baktéri 3-ply muka masker Cocog pikeun kulit sénsitip 10 Potongan / polibél Eloping gelung kuping elastis Maskupup Disposable Face Mask High BFE sareng PEE filtrasi Cocog pikeun kulit sénsitip Pas anu gampang sareng engapan gampang napas Tinggi élastisitas cangkang kuping 10 Potongan / Polybag Tips Nganggo: 1.Potong masker, péngkél klip irung ka luhur, nempatkeun gelung ceuli. 2.Gunakeun indéks sareng jari tengah pikeun mencét klip irung ti sasak irung ka jangjang irung, tarik topéng ka handap kana handapeun jalan. 3.Pikeun sareng pastikeun topéngna nutupan sasak irung sareng underjaw. Awas: Masker Panutup 1.Disposable, nyarankeun pikeun ngaganti tiap 4 jam. 2.Panganggo pakét nalika pas dibuka. 3. Dianggo kalayan ati-ati upami ngagaduhan fungsi cardiopulmonary.

Dipaké sacara umum di rumah sakit, kabersihan, kamar operasi, industri pangan, laboratorium, pabrik farmasi, pabrik tékstil ... sacara efektif nyegah panyebaran lebu, sari, rambut, flu, kuman, jrrd.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami