produk

perlindungan lebu dienggo dobel Sauna Gown nonwoven / Kimono kanggo kagunaan spa kaindahan

Katerangan Singkat:

1.Soft, Light, Flexible, sareng nyaman. apron dental pullover | anduk leungeun kertas | apron dental |

2. Pabrik langsung pabrik nganggo harga kalapa.

3. Nyegah sareng ngasingkeun lebu, partikel, alkohol, getih, baktéri sareng virus tina nyerang.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Kaunggulan

ngagungkeun pp + pe gaun pamisahan

Cocog pikeun ngabersihkeun tés laboratorium, pamrosésan dahareun, farmasi, perawatan médis, pawon, tata rambut, salon kageulisan, kémping, barbecue, médis & agén perawatan Kaséhatan, rumah sakit, éléktronika, pabrik kadaharan, perawatan pribadi, karya beberesih, jsb.

Panjelasan Produk

Bahan: SMS lawon non-anyaman atanapi sanésna
Gaya: Lengan panjang panjang
Ukuran: S, M, L, XL atanapi ngaropéa
Peran: Anti kabut, kalis cai, buktina minyak, ngasingkeun pakean pelindung
Dipaké dina operasi rumah sakit pikeun nyayogikeun panyalindungan
Rupa-rupa gaya beuheung sareng cangkéng cangkéng
Gaun pelindung dianggo ku pasien sareng praktisi pikeun ujian sareng prosedur di klinik, kantor médis atanapi rumah sakit. Sampurna panutup pikeun pasien sareng pagawe kaséhatan lamun gaun lengkep henteu perlu.
Panutupan watak teu nganggo badan, cocog langkung saé awakna, ngajagi kulit sareng ngagaduhan leungeun baju panjang.
lambaran dipasang caian | underpad
Dianggo: Rumah Sakit, Dokter Dokter Dokter, Médis, kulawarga, kaéndahan, kabersihan, laboratorium sareng kabersihan. bibi dental
Bahan: SMS atanapi PP Non-anyaman. gaun bedah | pakean pelindung médis
Ukuran: 130cmx150cm, 115cmx127cm, 115cmx137cm atanapi sakumaha syarat klien. apron déwasa
Warna: Bodas, Bulao, atanapi sarat pikeun klien. panutup korsi toilet

Fitur Produk:

1. Ngasingkeun kotor, cemar daérah anu daérah. 
2. Halangan: Nyegah penembusan cairan
3. Lapang Sterile: Nyiptakeun lingkungan operative steril ku aplikasi aseptic bahan-bahan steril.
4. Beungeut Sterile: Nyiptakeun permukaan anu subur dina kulit anu janten penghalang pikeun nyegah flora kulit tina hijrah ka situs incision
5. Kontrol Cair: Ngepelok sareng ngumpulkeun cairan awak sareng irigasi.
Kusabab aplikasi anu lega, rupa-rupa jinis ukuran, desain, sareng bahan anu dikembangkeun ku perusahaan pikeun nyugemakeun aplikasi anu béda-béda. Sadaya drapes kami dirakit di lingkungan kerja anu profésional sareng parah. Sumawona, pikeun ngahemat waktos pangguna, urang ngembangkeun sababaraha metode pikeun ngalipet drapes.

Pek Universal

Téknologi SMMS sareng Hydrophilic PP + PE, anu dianggo salaku bahan utami tur janten tulangan di daérah kritis, nyayogikeun kasabaran, breathability sareng perlindungan kanggo unggal operasi.
pak drape buang / pak bedah bedah / drape bedah buang
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------
1 Deui Cover Tabél, Dipasangkeun deui.
1 Mayo Nangtung Cover, Nguatkeun.
1 3M EO indikator kimia strip1 Utilitas drape nganggo pita, Kapercayaan, ageung, 150 * 180cm atanapi 180 * 180cm
1 drape Utiliti nganggo pita, Kapercayaan, X-ageung, 150 * 240cm
2 Paraméntasi anu nganggo pita, Kapercayaan, Sedeng, 90 * 75cm atanapi 100 * 90cm 
4 Utilitas anu nganggo drét, Leutik, 60 * 60cm
1 Pita jalur, 10 * 50cm
2 dikuatkeun gaun bedah XL
Anduk 2 leungeun 30 * 40cm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami