produk

Sarung bérésan ujian nitril anu tiasa dileungitkeun

Katerangan Singkat:

Sarung tangan 1.Nitrile tahan pisan tusukan.

Sarung tangan 2.Nitrile mangrupakeun alternatif umum pikeun latex pikeun professional médis anu ngembangkeun alahan.

Sarung tangan 3.Nitrile gampang di geser sareng langkung fleksibel ti kasep latah atanapi vinyl.

4.Nitrile nyayogikeun halangan perlindungan anu kuat sareng nawiskeun résistansi kimia langkung ageung.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Kaunggulan

1. Sarung tangan nitril anu pikaresepeun

2. SINGLE-USE

3. MATERI: 100% NITRILE NURUS

4. GAYA: POWDER GRATIS

5. KURANG: 9 inci (230MM-240MM)

6. THIKNESS: 0.24MM

7. SAIZ: S - XL

8. CE & ISO DIPASARKEUN,

9. WARNA: BLUE

10. ANTI-SWEAT; ANTI-STATIC; Protected

11. SADIASA KEPADA HOSPITAL, KURSUS, FAKTOR JEUNG APLIKASI HYGIENIC

12. PAKEUN: 100PCS / BOX, 10 BOXES / CTN

13. ASSURANS KELUAR.

14. AMBIDEXTROUS

15. KURSUS TEK dilaksanakeun bisa ngadorong ANTI-SLIP.

16. 100% MATERIAL RUMAHAN ALAM, ELASTICTIRY BARU, BIODEGRADABLE.

17. Henteu kalebet komposisi lateks, henteu timur kana iritasi.

18. SOFT GAMPANG, KOMPUTER KOMPUTER HATE.

19. TANGGUNGAN RORUJUK, TANGGUNGJAWA Pikeun PILIHAN.

20. Konfigurasi POWDE.R FREE.

Panjelasan Produk:

1. résistansi kimia anu alus teuing, darajat résistansi asam basa, sareng perlindungan kimia anu saé pikeun zat anu dikandung sapertos pangleyur sareng minyak bumi.

2. sipat fisik anu saé, résistansi cimata, résistansi bantahan sareng résistén gesekan.

3. gaya séhat, numutkeun sarung ergonomika anu dirarancang ku mesin palem, teu nyaman kanggo ngagem sareng kondusif kana sirkulasi getih.

4. henteu ngandung protéin, sanyawa amino sareng bahan ngabahayakeun anu sanés, sareng jarang ngakibatkeun alahan.

5. waktos degradasi pondok sareng gampang diatasi, anu mangpaat pikeun perlindungan lingkungan.

6. henteu aya komponén silikon, gaduh prestasi antistatik tangtu, cocog pikeun kaperluan produksi industri éléktronik.

7. résidu bahan bakar rendah, eusi ion low, ukuran partikel leutik, cocog pikeun lingkungan bebas lebu lebu.

Kualitas alus, harga kalapa

Lemes internal, gampang kanggo ngagem

Sarung Vinyl Alam sareng sarung tangan karét henteu ngandung unsur réaksi alérgi pikeun kulit manusa, henteu beracun, henteu aya gunana sareng teu raoseun.

Ekonomis, fleksibel, gampang, beurat beurat

Perawatan diri, ngawarnaan rambut, ékspérimén, cle


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami