produk

Pelindung Anu Henteu Dileungitkeun Protéksi Néng Kencét9595 Topéng Maséng

Katerangan Singkat:

Produsén 1.Direct pikeun guanrantee harga lumayan sareng kualitas alus teuing

Rarancang 2.4ply-5ply pikeun suksés nyegah lebu sareng baktéri

3.Packing 20pcs / box, 1000pcs / karton, ogé tiasa janten kabutuhan para per customer

4. Kertas sertipikat ISO / CE dll sertipikat dulur & laporan tés.

5. urang ogé ngagaduhan seueur gaya sanésna, siga henteu gaya klep, gaya karbon aktif, gaya band ceuli luwes sareng sateuacana…


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Kaunggulan

[KN95] Éféktif ngajagi anjeun tina virus. Henteu disarankeun pikeun penderita panyakit cardiovascular kusabab sesaran tinggi na.

[Anti-halimun] Kalayan cangkem palastik anu nyumput diwangun dina sasak kartilage anu disumputkeun, tiasa disaluyukeun pikeun ngahindarkeun artos sareng ngirangan inhalasi zat ngabahayakeun.

[High filtration] Lapisan batin lawon anu ditiup duaan tiasa nyaring gas atanapi bau anu ngabahayakeun.

[Kanyamanan] Gelung ceuli anu elastis sareng henteu tekenan kana Ceuli. lawon anu berkualitas tinggi pikeun nyuda gangguan kulit.

[Floding] tilepan bagian-ipis, hampang sareng gampang dianggem.

dina stock anti virus KN95 masker anti polusi pameunteu lebu-buktina pikeun panyalindungan virus

--KN95 Topeng Kasalametan Sareng Sarua salaku Topéng KN95: Kasalametan sareng kasehatan 95% -filtrasi efisiensi

- Desain Layer: 5 tiasa ngajagi anjeun tina lebu, buang mobil, sari, jsb.

- Perbaikan: Desain Cahya, Foam comforts Foam, Klip Hidung Laras, Tali elastis, Masker Kencét KN95 nyiptakeun segel aman pikeun perlindungan maksimum

--3D Ceuli Gantung sareng Desain Ringan ngajadikeun napas anjeun langkung gampang.

- Lapisan lawon: Engapan sareng teu pikaresepeun bahan pro-otot non-anyaman, lemah lembut sareng kulit

- Dipaké Dipaké: Cocog kanggo sagala rupa kagiatan luar. Sapertos: Sapédah-gunung, Luncat, nunggang Kuda, Salju, Ski, Speed ​​leumpang, Naék, Ngabuburit, Leumpang, Motosikal, sareng sajabana ogé dilarapkeun kana: Hemu, Émisi Industri, Alergi Bumi, PM2.5.

Produsén 1.Direct pikeun guanrantee harga lumayan sareng kualitas alus teuing

Rarancang 2.4ply-5ply pikeun suksés nyegah lebu sareng baktéri

3.Packing 20pcs / box, 1000pcs / karton, ogé tiasa janten kabutuhan para per customer

4. Kertas sertipikat ISO / CE dll sertipikat dulur & laporan tés.

5. urang ogé ngagaduhan seueur gaya sanésna, siga henteu gaya klep, gaya karbon aktif, gaya band teling sareng laras saterasna ...

pangguna pikeun:Partikel sapertos sapertos grinding, sanding, nyapu, sawing, bagging, atanapi ngolah mineral, batubara, ironore, tipung, logam, kai, sari, sareng bahan-bahan sanés.Liquid atanapi partikel anu sanés-sanés tina sumber-sumber anu henteu ogé ngahasilkeun aerosol minyak atanapi uap.

PERHATIAN

Ulah dianggo dina atmosfer anu ngandung kirang ti 19,5% oksigén, sabab respirator ieu henteu masihan oksigén .Teu dianggo dina atmosfir halimun minyak.

Judul mana didieu.

Beurat produk:38g

Standar pelaksanaan: GB2626-2006

Lahan panyimpen: Simpen dina suhu kamar

Pakét kalebet: Topeng awak, PASS SIJIL

Bahan utama: Non-anyaman, ngalémbéréskeun

Tanggal Produksi Dina iket éta

Hirup batur: 2 taun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami