produk

Topeng piala

Katerangan Singkat:

1. Nyaring pelapis lebu, résistansi pernapasan anu saé, panyalindungan partikel henteu organik

2. Strip ngaropéa logam lemes ngajadikeun bagian sasak irung sareng topéng supados paling pas

3.The pita spandeks pita spandeks pita pita ciri ngagaduhan tempat anu langkung kuat
sareng perlindungan lingkungan anu langkung

4.Level: tingkat FFP3, pangaruh saringan tiasa ngahontal 95%

5.Style: Kepala-dipasang

6.color: Bodas


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Kaunggulan

· Nyaring éfisién lebu, résistén pernapasan anu saé, perlindungan partikel non-organik

· Strip penetapan logam lemes ngajadikeun bagian sasak irung sareng topéngna paling pas

· Gelang pita spandeks pita spandeks ngagaduhan ciri tina titik anu langkung kuat
sareng perlindungan lingkungan anu langkung

· Tingkat: tingkat FFP3, pangaruh saringan tiasa ngahontal ≥95%

· Gaya: Kepala dipasang

· Warna: Bodas

Aplikasi: · Laboratorium, bengkel, pamrosésan, konstruksi luar, jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami