Taros Kami

SHENZHEN XINYUANJIAYE TEKNOLOGI CO., LTD

Alamat

301,1 / F, gedong 1, taman industri berteknologi mashaxuda, no.49 jalan pendidikan kalér, kacamatan komunitasqq, distrik pingdi.longgang, shenzhen, Propinsi Guangdong, Cina

Telepon

Penjualan: 86-138-2373-6807

Rojongan: 86-134-287-65532

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami