produk

CE Produsén Dilupuskeun Non anyaman Tasteless No Irritation 3 Ply Medical Mask Masker

Katerangan Singkat:

1. 3-ply non-twoven raoseun, teu aya iritasi

2. High filtration sareng gampang napas

3. Eléngna.

4. Alus sareng henteu ngaganggu.

5. BFE (efisiensi Filtrasi Bakteri)> 95%


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Kaunggulan

1. 3-ply non-twoven raoseun, teu aya iritasi

2. High filtration sareng gampang napas

3. Eléngna.

4. Alus sareng henteu ngaganggu.

5. BFE (efisiensi Filtrasi Bakteri)> 95%

Pencét pikeun kéngingkeun kotak gratis

Ngaran Produk

Topeng Médis anu dileungitkeun

Bahan

Non-anyaman sareng Meltblown

Spésifikasi

Jenis tali, Tipe gantung Ceuli

Beurat

0,0032kg

Métode suplai

Tempat pabrik

Ukuranna

17cm * 9,5cm

Standar Eksekutif

YY / T 0969-2013

Lapisan

3

Lamaran

Rumah sakit, waos, kamar beresih, persiapan tuangeun sareng lingkungan industri

Métode neundeun

Nyimpen di garing, kalembaban di handap 80%, ventilated, gas-korosip gudang

 

Lapisan kahiji

Kain non-anyaman mangrupikeun bukti-bukti beueus, napas, gampang dicocogkeun, beurat hampang, henteu bisa dibakaran, gampang kabeungkeut, henteu toksik sareng
teu ngaganggu, beunghar warna, anti cai, sareng tiasa meungpeuk titisan.

 

 

 

Lapisan kadua

Ngalembereh bahan panyaring bahan ditiup diwangun ku microfibres polipropilén, anu sacara acak kasebar sareng dihubungkeun babarengan. Penampilan bahanna bodas, datar sareng lemes. Fineness serat bahan nyaéta 0.5-1.0 μ M. panyebaran acak serat nyéépkeun langkung seueur kasempetan pikeun beungkeutan termal antara serat. Ku alatan éta, matéri cai anu ditiup ngalémbéréskeun ngagaduhan area permukaan anu langkung ageung sareng porosna langkung luhur (≥ 75%). Saatos tekanan tinggi milih efisiensi filtrasi, produk ngagaduhan karakteristik résistansi anu lemah, efisiensi tinggi sareng kapasitas lebu anu luhur

Lapisan katilu

Nyaman sareng séhat, cocog sareng rupina, sareng henteu katingali alérgi nalika dipasihan.

Milih masker

Topeng pelindung anu pikaresepeun: Masker pelindung anu pikaresepeun biasana diwangun ku 2 ~ 3 lapis tina lawon anu henteu dianyam. Topeng pelindung anu henteu tiasa dianggo utamina dianggo pikeun lebu sareng nyaring objék granular.

Masker médis anu pikaresepeun: Masker médis anu disampurnakeun diwangun ku 3 lapisan, kalebet dua lapisan lawon anu henteu ditenun sareng hiji lapisan lawon anu ditiup, anu sacara efektif tiasa nyaring tetes, baktéri, zat partikel, jsb. Disarankeun milih dina jangka waktu anu khusus. anu tiasa ngahontal perlindungan anu langkung saé.

KN95 masker pelindung: Topeng KN95 umumna diwangun ku 4 ~ 5 lapisan, kalebet lawon non-anyaman sareng lawon lebur 1 ~ 2. Bahan tina topéng lebu kedah henteu ngaganggu sareng henteu alérgi kana kulit, sareng bahan saringan henteu ngabahayakeun pikeun awak manusa; diaméter partikel kedahna kirang ti 5 microns sareng tingkat suprési lebu kedah langkung ageung tibatan 95%. Antawisna, nilai 95% sanes nilai rata-rata, tapi nilai minimum, saengga nilai rata-rata produk sabenerna biasana diatur diluhureun 99%.

FFP3 saringan sacara efektif 99%, FFP2 95%, jeung FFP1 80% ~ 90%. Diaméter zat Bahaya nyaéta kira-kira 60-400nm, topéng teu tiasa ngaliwat partikel anu langkung ageung ku kituna sacara efektif tiasa meungpeuk Bahan Bencana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami