produk

Anti Kacapi Babi Kasalametan Kabut Kacapi Goggles Hapus Goggle Protective Protective for Use Use

Katerangan Singkat:

1. Buka kantong na cabut goggles pengisaran médis.

2. Nganggo kacas pengasingan: Kanggo Jenis A, nyiapkeun langsung, saluyukeun posisi ceuli gantung, supados ngagem nyangkut tukangeun ceuli pikeun nyegah kacasocaan ngasingkeun tina murag. Pikeun Tipe B sareng C, saluyukeun posisi band anu ngaitkeun, alignkeun bagian peringatan kana posisi kuasi, sareng teras nyepetkeun pita bandel, ku kituna kacasocaan ngasingkeun hubunganana sareng sirah anu ngagem.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Kaunggulan

Maké metodeu
1. Struktur perlindungan panon anu katutup anu lengkep, éta sacara efektif bisa nyegah laboratorium sareng situs kimia anu sanésna ogé ngaleupaskeun cair.
2. Nyegah tetesan dosa sinvading panon
3. Éfektip nolak beusi, pasir, karikil sareng sanésna anu rusak kana karusakan panon
4. transmisi cahaya anu luhur, dugi ka langkung ti 89%
5. Lensa nepi ka standar optik internasional, henteu aya gelar anu henteu astigmatism, teu aya pusing
6. Ruang lénsa lebar, tiasa ngagem kacamata myopia dina jero kacatu
7. Webbing elastis dibereskeun dina sirah sareng panon supados tiasa stabil

Dianggo Produk

Maké metodeu

1. Buka kantong na cabut goggles pengisaran médis.
2. Nganggo kacas pengasingan: Kanggo Jenis A, nyiapkeun langsung, saluyukeun posisi ceuli gantung, supados ngagem nyangkut tukangeun ceuli pikeun nyegah kacasocaan ngasingkeun tina murag. Pikeun Tipe B sareng C, saluyukeun posisi band anu ngaitkeun, alignkeun bagian peringatan kana posisi kuasi, sareng teras ngencétkeun band anu ngaitkeun, ku kituna kacasocaan ngasingkeun hubunganana sareng sirah anu ngagem.

pancegahan dipaké
1. Sateuacan nganggo , ngaleupaskeun pilem pelindung plastik luar (Kadua sisi) kacasoca ;
2. Saatos dipaké, ngaleupaskeun clasp sareng cabut goggles isolasi.

Gelas 1.Safety dijieun tina polikarbonat, aman sareng awét, sareng gaduh cahaya anu saé transmisi anu jelas. Kaca anu jelas anu ngagentos sakumna lensa masihan kajelasan ujung-tepi ka sakuliah lensa tanpa sorot, distorsi atanapi gangguan. Éta ogé nyegah nyiraman lebu sareng ngalayang.

Kaca gelas kaamanan ieu cocog pikeun pendakian luar sareng numpak sandstorm. Pikeun motong, sanding, tukang kayu, damel sareng alat listrik, sareng kanggo panyalindungan dina situs konstruksi atanapi dimana partikel-partikel leutik kedah dicegah tina sumebar.

Produk ieu dilakukeun tina bahan polimér, beurat hampang sareng kuat, sareng tiasa dianggo pikeun seueur pamandangan, sapertos laboratorium, rumah sakit, luar sareng séhat, sacara efektif bisa nyegah dampak debu, spatter cair atanapi percikan.

4.A-AC-injap disayogikeun dina dua sisi pikeun mastikeun kaamanan sarengSuitable, Airtight salami anggoan sareng siap ngambekan klep.Lens sareng palapis anti kabut, sacara efektif bisa nyegah lensa tina fogging.

5.Kén lénsa didamel tina bahan PC berkualitas tinggi kalayan kajelasan anu luhur sareng mastikeun yén aranjeunna henteu nyababkeun awak manusa dina visi normal naon pangaruh, tiasa ngagem damel sareng kacamata dina waktos anu sami.Medical Perlindungan, Perlindungan luar, Paké kacamata sayogi.

Contoh Émbaran

Permintaan 1.Sample: Salaku poto atanapi sarat anjeun

2.Sample waktos Diterangkeun: 1-7days

Pangmayaran sareng shippment

1. T / T atanapi L / C asli dina tetempoan, Jaminan Perdagangan (Kanggo pesenan bulk)                        

    1. jaminan jaminan (Kanggo conto atanapi pesenan leutik)

2. Ku laut pikeun pesenan lumayan, ku hawa (bandara ka bandara),                                              

    Ekspres (panto ka panto) kanggo conto atanapi mesen alit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami