Tentang Kami

Perusahaan

SHENZHEN XINYUANJIAYE TECHNOLOGY CO., LTD diadegkeun dina taun 2011 sareng perenahna di Shenzhen, kota pantai anu indah. Éta mangrupikeun produsén topéng anu profésional kalayan kapasitas produksi poean 1,5 juta masker. Éta salah sahiji pabrik topéng panglegana di Cina Kidul. Dasar ieu aya di Taman Industri Téknologi Tinggi Masha Xuda, Nomer 49 Jalan Atikan Kalér, Komunitas Gaoqiao, Jalan Pingdi, Kacamatan Longgang, Shenzhen.

Produk kalebet: masker pelindung nganggo bakar, masker médis pembuatan, masker tilepan (KN95), sareng anu sanés, nyertakeun kasehatan, industri pangan sareng industri kimia, alat éléktronik, industri kimia halus sareng industri anu sanésna, anu meunang pujian unanimous ti jalma anu wawasan dina industri. Produk dihasilkeun dumasar kana standar domestik sareng internasional anu relevan, sareng produk ékspor minuhan sarat sertifikasi EU CE sareng FDA AS.

Minangka salah sahiji merek anyar dina industri topéng, urang ngagaduhan kamar beresih 100.000 tingkat sareng alat manufaktur maju, manajemén perusahaan anu ketat, sareng nyayogikeun konsumén produk anu berkualitas tinggi sareng stabil. Produk diékspor ka Eropa, Afrika, Kanada, Jepang, Asia Tenggara sareng tempat-tempat sanés

Kaagungan