banner 2
banner 3
KN95

produk

seueur >>

tentang Kami

about

naon anu kami lakukeun

Produk kalebet: masker pelindung nganggo bakar, masker médis pembuatan, masker tilepan (KN95), sareng anu sanés, nyertakeun kasehatan, industri pangan sareng industri kimia, alat éléktronik, industri kimia halus sareng industri anu sanésna, anu meunang pujian unanimous ti jalma anu wawasan dina industri. Produk dihasilkeun dumasar kana standar domestik sareng internasional anu relevan, sareng produk ékspor minuhan sarat sertifikasi EU CE sareng FDA AS. Minangka salah sahiji merek anyar dina industri topéng, urang ngagaduhan kamar beresih 100.000 tingkat sareng alat manufaktur maju, manajemén perusahaan anu ketat, sareng nyayogikeun konsumén produk anu berkualitas tinggi sareng stabil. Produk diékspor ka Eropa, Afrika, Kanada, Jepang, Asia Tenggara sareng tempat-tempat sanés

seueur >>
Taros Kami

Kanggo naroskeun ngeunaan produk atanapi pricelist urang, punten tinggalkeun kami sareng kami bakal tiasa kabagi dina jero 24 jam.

SUBSCRIBE
  • 1 15

    Pinuh otomatis sareng produksi barisan otomatis

  • 2 150

    1,5 juta Nissan

  • 3 100

    Ampir 100 pagawé

  • 4 2700

    2700 méter pasagi

  • 5 2

    Nurut kana EU CE sareng sertifikasi FDA AS

wartos

Pelindung Topeng Dijual

Topeng pelindung pikeun Dijual Topéng pelindung kalebet topeng pelindung anu sapopoé sareng masker pelindung médis topéng pelindung anu aya

Pelindung Topeng Dijual

Topeng pelindung pikeun Dijual Topéng pelindung kalebet topéng pelindung anu sapopoé sareng masker pelindung médis topéng pelindung anu aya dinten topéng pelindung anu diangkat tina bahan panyaring. Topeng pelindung sapopoé umumna dibagi kana masker lebu sareng masker anti-virus. Bisi masker gaduh protec ...
seueur >>

KN95 Topeng

KN95 Masker Kiwari, ngagemkeun topéng médis dianggap salah sahiji hartos anu efektif pikeun nyegah sumebarna COVID-19. Nanging, aya seueur jinis masker. Rupa-rupa masker tiasa nyegah COVID-19 sacara efektif sapertos KN95. Upami pagawe médis sareng jalma anu sering asup ka rér ...
seueur >>

Nuliskeun Topeng N95

Ngeuseup N95 Mask Coronavirus nyebarkeun tina jalma ka hiji jalma, nalika aya kontak sareng sékrési jalma anu kainféksi. Inféksi inféksi virus mangaruhan rute transmisi langsung. Nganggo topeng tiasa nyegah anjeun tina kaseueuran virus dina ogé tetes langsung.Remember w ...
seueur >>